Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: HAEVN @ Theater De Lievekamp.

Concerttip woensdag 8 februari: HAEVN @ Theater De Lievekamp

HAEVN brak in 2015 door met hun eerste single ‘Finding Out More’. Het nummer groeide uit tot een grote hit en de band verraste daarna groten getale publiek op festivals als Paaspop, Concert at SEA en Appelpop en verkocht in 2018 tweemaal het Koninklijk Theater Carré stijf uit. Niet vreemd; het duo, bestaande uit singer-songwriter Marijn van der Meer en filmmuziekcomponist Jorrit Kleijnen, weten hun gelaagde en dromerige muziek behapbaar te maken voor een breed publiek. De combinatie van filmische melodieën en warme vocalen leiden tot prachtige nummers.

Deel: