Volgend op de enorm succesvolle release van Beyoncé’s zevende studioalbum, Renaissance, heeft de wereldwijde superster vandaag de Renaissance World Tour aangekondigd, haar eerste solotour in meer dan zes jaar.

De 2023-tour gaat op 10 mei 2023 van start in de Friends Arena in Stockholm, met shows door heel Europa in o.a. Cardiff, Edinburgh, Sunderland, Parijs, Londen, Marseille, Amsterdam, Warschau en meer. Vervolgens reist de tour verder door naar Noord-Amerika met o.a. stops in Toronto, Chicago, East Rutherford, Atlanta, Las Vegas, Los Angeles en Houston.

Daarnaast doet Renaissance World Tour in mei en juni ook nog Europese steden als Brussel, Barcelona, Keulen, Frankfurt en Hamburg aan. Andere Noord-Amerikaanse steden, die onderdeel zijn van de tour, zijn Boston, Charlotte, Dallas, Detroit, Kansas City, Louisville, Miami, Minneapolis, Nashville, New Orleans, Philadelphia, Pittsburgh, San Francisco, St. Louis, Tampa, Vancouver en meer.

Beyoncé geeft op 14 mei een concert in het Koning Boudewijnstadion in Brussel.

Deel: