Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Naaz @ Koninklijk Theater Carré.

Concerttip vrijdag 27 januari: Naaz @ Koninklijk Theater Carré

Naaz geeft vanavond een concert in Koninklijk Theater Carré. Tweeënhalf jaar lang was het stil rondom de Nederlands-Koerdische artieste, Naaz. Ze verdween, zocht en vond zichzelf uiteindelijk terug.

Naaz verliet het muzieklandschap als een meisje en is teruggekomen als een jonge, krachtige vrouw. In deze periode heeft ze zich losgemaakt van haar verleden en donkere delen uit haar leven. Naaz is terug. En niet zomaar. Ze wil haar verhaal delen en daarmee anderen inspireren. Anderen die wellicht niet de kans hebben om hun stem te laten horen. Naaz zal dit alles voor het allereerst ten gehore brengen op 27 januari 2023, in het Koninklijk Theater Carré. Met haar comeback show Jin, Jihan, Azadî (vrouw, leven, vrijheid) geeft Naaz een blik in haar wereld. Een verhaal over vrijheid, cultuur, verleden en heden. Je eigen kracht terugnemen en niet bang zijn voor mensen die je klein houden.

Naaz bezegelde de kickstart voor haar comeback met haar single ‘Sad Violins’ die eind mei uitkwam met een videoclip die ze zelf regisseerde. In het najaar van 2022 komt er meer nieuwe muziek uit. Voor het eerst het echte verhaal. Verteld door niemand minder dan een van de speciaalste artiesten van Nederland,

Deel: