Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: An Evening With Bruce Dickinson @ 013.

Concerttip zondag 22 januari: An Evening With Bruce Dickinson @ 013

Zanger, piloot, presentator, bierbrouwer, auteur, marketing director… Is er iets wat Bruce Dickinson niet kan? De excentrieke leadzanger van heavymetalband Iron Maiden heeft genoeg verhalen en laat dat nu precies zijn waar deze avond van in het teken staat. In deze spoken word show neemt Bruce je mee in levendige anekdotes over zijn ervaringen bij Maiden, maar ook zijn persoonlijke en satirische kijk op de wereld. De pyro blijft thuis, maar alsnog belooft dit een hete avond te worden voor Maiden én Dickinson fans!

Deel: