Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Jan Akkerman @ Melkweg.

Concerttip donderdag 15 december: Jan Akkerman @ Melkweg

Jan Akkerman is zo goed als Nederlands’ beste gitarist ooit. Als je aan een gemiddelde muziekliefhebber die vraag stelt is de kans groot dat zijn naam genoemd wordt; zeker in het buitenland. Jan Akkerman’s gitaarspel is fenomenaal en nog altijd wordt zijn werk met The Hunters, Brainbox, Kaz Lux en Focus gezien als hoogtepunten uit de Nederlandse rockhistorie.

Deel: