Pantera gaat op tour en gelukkig wordt Nederland daarbij niet overgeslagen. In juni 2023 staat de Amerikaanse groove metalband in AFAS Live Amsterdam.

Het uit Texas afkomstige Pantera wordt wereldwijd beschouwd als een van de grootste metalbands aller tijden. Het succes van het compromisloze kwartet steeg in de jaren ’90 in recordtempo naar waanzinnige hoogten met meerdere gouden en platina albums, uitverkochte tours, woeste live-optredens en vier Grammy®-nominaties. Tot op de dag van vandaag zijn hun metal meesterwerken hoekstenen van de heavy muziek, waaronder ‘Cowboys From Hell’, ‘Vulgar Display Of Power’ en het Billboard#1 album ‘Far Beyond Driven’. De band uit Texas inspireert ook nu nog massa’s collega-muzikanten en heeft nog altijd miljoenen toegewijde fans.

PANTERA + support act
Dinsdag 20 juni 2023 | AFAS Live, Amsterdam
De kaartverkoop start aanstaande woensdag 14 december om 10.00 uur.

Deel: