Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Gilbert O’Sullivan @ Koninklijk Theater Carré.

Concerttip donderdag 8 december: Gilbert O’Sullivan @ Koninklijk Theater Carré

Gilbert O’Sullivan behoort tot een van de grondleggers van het genre singer-songwriter. De Ierse Engelsman uit Waterford wist vooral in de jaren ‘70 hit na hit te scoren waaronder ‘Alone Again’, ‘Get Down’, ‘Matrimony’, ‘Clair’ en ‘Nothing Rhymed’. De liedjessmid bracht in 2022 een nieuw album uit getiteld ‘Driven’.

Deel: