Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kid Cudi @ AFAS Live.

Concerttip zondag 13 november: Kid Cudi @ AFAS Live

Kid Cudi kan terugkijken op een breed scala aan veel geprezen werk. In 2009 brak Kid Cudi door met het nummer ‘Day ’n Nite’, afkomstig van zijn debuutalbum ‘Man on the Moon: The End of Day’. Waar ook succesvolle tracks ‘Make Her Say’ en ‘Pursuit Of Happiness’ op staan. In 2020 bracht hij het razend populaire album ‘Man on the Moon III: The Chosen’ uit, dat meteen debuteerde op nummer twee in de Billboard 200.

Op 30 september 2022 lanceerde Kid Cudi ‘Entergalactic’, een geanimeerde muziekserie die hij in samenwerking met Netflix heeft gemaakt. Een gloednieuw studioalbum met dezelfde naam kwam eind september uit, de eerste single van de nieuwe plaat ‘Do What I Want’ werd op 10 juni gereleased.

Deel: