Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Chainsmokers @ Ziggo Dome.

Concerttip woensdag 9 november: The Chainsmokers @ Ziggo Dome

De Amerikaanse Alex Pall en Drew Taggart scoorden nog voor de release van hun debuutalbum een indrukwekkende lijst hits met onder meer ‘Don’t Let Me Down’ (ft Daya), ‘Closer’ (ft Halsey), ‘Paris’ (ft Emily Warren) en ‘Something Just Like This’ (met Coldplay). De debuutplaat ‘Memories: Do Not Open’ zorgde in 2017 voor een derde plaats in de Nederlandse album top 100.

Deel: