De 27-jarige multi-instrumentalist en fashionicoon keshi komt met zijn ‘Hell & Back Tour’ naar AFAS Live, Amsterdam. De Vietnamees-Amerikaanse artiest combineert alternatieve pop met hiphop/r&b en geeft hier een artistieke twist aan.

Casey Luon (zijn echte naam) begon zijn carrière in 2017 door muziek te delen via zijn SoundCloud-pagina onder de naam ‘keshi’. Zijn sound is kenmerkend door zijn dromerige zangstem gecombineerd met lo-fi beats. Met miljoenen luisteraars wereldwijd is keshi inmiddels een ware streammagnaat geworden en heeft het multi-talent meerdere EP’s op zijn naam staan; ‘Skeletons’ (2019), ’Bandaids’ (2020) en ‘Always’ (2020).

In het voorjaar van 2022 bracht hij zijn debuutalbum ‘Gabriel’ uit; een fusie van keshi’s persoonlijke leven en zijn artistieke persona. Na een uitverkochte show in Paradiso dit jaar, maakt keshi in 2023 de oversteek naar het Europese vaste land voor een show in AFAS Live, Amsterdam.

Deel: