Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Matt Bianco @ Theater Heerlen.

Concerttip woensdag 19 oktober: Matt Bianco @ Theater Heerlen

De Britse popgroep Matt Bianco werd in 1982 opgericht door bassist Kito Poncioni, zanger Mark Reilly en toetsenist Danny White. Later werd Mark Fisher aan de band toegevoegd, samen met Mark Reilly drukte hij een flinke stempel op het geluid van de band en braken zij door met hun ‘jazz pop’ sound, samen met artiesten als Sade en Everything But The Girl.

De band rondom zanger Mark Reilly vergaarde diverse wereldwijde hits in de jaren ’80 van de vorige eeuw, waaronder ‘Half A Minute’, ‘Get Out Of Your Lazy Bed’, ‘Don’t blame it on that girl’, ‘More Than I Can Bear’ en natuurlijk ‘Whose Side Are You On?’.

Deel: