Voortgekomen uit het radioprogramma De Mosterdpot bij de Lokale Omroep Stein is er binnenkort weer een nieuwe editie van Mosterdpop. In het kader van de 100ste radioshow werd er in 1996 voor de eerste keer een live optreden georganiseerd onder de titel Mosterpop. Nu in 2022 is Mosterdpop weer terug.

Met een geheel pittige instelling streeft Mosterdpop naar een zo goed mogelijk festival waarbij een combinatie tussen rauwe blues, hardrock, pop en modern rock als line up staat waarbij we iedere muziekliefhebber uit de hele regio Stein (Limburg) willen aanspreken.

Mosterdpop kiest voor talent en programmeert met name lokaal met enkele landelijke en internationale uitschieters. Een unieke muzikale ervaring op een locatie bij Café ‘t Trefpunt in Elsloo. Lekker droog, altijd gezellig onder alle weersomstandigheden en gefocust op de beginnende –en lokale muzikant, laagdrempelig voor iedereen,

Op 8 oktober aanstaande kunnen alle muziekliefhebbers uit de Westelijke Mijnstreek, maar ook van daarbuiten weer terecht in Cafe ’t Trefpunt in Elsloo voor hun broodnodige portie live pop en rockmuziek tijdens het Mostertpopfestival.

 

Deel: