Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Lindsey Buckingham @ Philharmonie Haarlem.

Concerttip dinsdag 20 september: Lindsey Buckingham @ Philharmonie Haarlem

Lindsey Buckingham, Amerikaans muzikant en singer/songwriter, is bekend als de gitarist en zanger van Fleetwood Mac van 1975 tot 1987, en 1997 tot 2018. Buiten Fleetwood Mac maakte Buckingham zes solo- en drie live albums. Als bandlid van Fleetwood Mac trad Lindsey Buckingham in 1998 toe tot de Rock and Roll Hall of Fame. Met Fleetwood Mac wist Buckingham, ondanks diverse wisselingen in bandbezetting, talloze hits te scoren met onder andere ‘Go Your Own Way’, ‘Don’t Stop’, ‘Dreams’, ‘Big Love’, ‘Little Lies’ en ‘Everywhere’.

Deel: