K-popfenomeen NCT 127 brengt vandaag hun vierde studioalbum ‘질주 (2 Baddies)’ uit. 127 is de lengtegraad van Seoel – het thuisfront van de groep – en een verwijzing naar de bakermat van de Koreaanse pop. ‘질주 (2 Baddies)’ is een gevarieerd album met invloeden uit verschillende genres, van hiphop en R&B tot dance en pop. Gerenommeerde songwriters schreven mee aan de nummers en werkten aan de productie van de plaat: Dem Jointz (Dr. Dre, Kendrick Lamar, Rihanna), Cutfather (Jamelia, Kylie Minogue, Pussycat Dolls) en KENZIE (SNSD, SUPER JUNIOR, NCT).

Voorganger Sticker was het debuut van NCT 127 in de UK Album Charts en piekte op #40. Het album kwam eveneens binnen op #3 in de Billboard 200 charts, na Drake en Lil Nas X. NCT 127 ontstond in 2016 en is één van de voortrekkers van K-pop, met een leger loyale fans, een resem hits en indrukwekkende liveshows.

Tracklist ‘질주 (2 Baddies)’

1. Faster
2. 질주 (2 Baddies)
3. Time Lapse
4. 불시착 (Crash Landing)
5. Designer
6. 윤슬 (Gold Dust)
7. 흑백 영화 (Black Clouds)
8. Playback
9. Tasty
10. Vitamin
11. LOL (Laugh-Out-Loud)
12. 1, 2, 7 (Time Stops)

Deel: