Precies een half jaar geleden hadden we een boeiend interview met The 925, een nog jonge Gentse band die hard aan de weg timmerde. “Wij willen dit jaar echt zo internationaal mogelijk gaan. Omdat het jaren ’60 concept van The 925 veel verder gaat dan alleen een band. We gaan veel live spelen, ook op festivals. Ieder van ons heeft er dan ook alles voor over.”

Ondertussen stonden ze al op enkele festivals, zoals Under The Milky Way en Koppelpop. En komende maand stoppen ze nog voor shows in Frankrijk en Duitsland, en staan oa. Rockin’ Wood en Taverne Bergen op het programma.

En dan, wellicht als kers op de taart, brengt het vijftal op vrijdag 9 september de single ‘Think Twice’. “Over iemand die vaak leugens vertelt om graag gezien te worden en populair te zijn, tot grote ergernis van de personen daar omheen. Denk dus twee keer na voor je iets zegt!” Het is meteen de laatste single voordat de volledige EP op 8 december wordt uitgebracht in de Vooruit in Gent.

‘Think Twice’ ligt in het verlengde van de eerdere singles zoals ‘Fake Love’, ‘Get out of my Kitchen’ en ‘Flashback.’ Heerlijke rock ‘n roll waar de live speelvreugde wederom van af spat. Voetjes van de vloer dus en losgaan!

Deel: