Afgelopen zaterdag was het een groot feest op de Pettelaarse Schans in Den Bosch. Soul Live, bekend van de clubavonden vol soul, jazz en funk, bracht de vierde editie van het meest soulvolle festival van Nederland op de buhne. Artiesten als Candy Dulfer, Steffen Morrison, DJ Jazzy Jeff en Joss Stone, stonden voor een meer dan enthousiast publiek, dat na enkele jaren wachten werd beloond met een zonnig en muzikaal gebeuren.

Vele duizenden toeschouwers zagen op één dag meer soul en funk dan ooit tevoren. Een publiek dat van jong tot oud genoot van muziek en eten in een gemoedelijke sfeer, of, zoals presentator Howard Komproe al zei: “Welkom op Pasar Malam 2.0”. Namens Maxazine bezochten journalist Norman van den Wildenberg en fotograaf Bart Teunis het festival en maakten naast een uitgebreid festivalverslag ook een uitgebreide selectie foto’s, die we jullie niet wilden onthouden:

Foto’s (c) Bart Teunis

Deel: