Stromae is dit jaar weer helemaal terug. Voorafgaand aan zijn nieuwe album ‘Multitude’ kondigde Stromae drie exclusieve première shows aan in Parijs, Brussel en Amsterdam die binnen enkele minuten uitverkocht raakten. Daarna volgde de aankondiging van een grote tour waarmee hij in het najaar langs verschillende steden in de Verenigde Staten reist en die volgend jaar in Europa van start gaat op 4 maart in Bordeaux in Frankrijk.

De concerten staan in het teken van het album ‘Multitude’, waar naast de hits ‘L’enfer’ en ‘Santé’ ook de recent uitgebrachte single ‘Mon Amour’ op staat. Het nummer stond al op het album maar is opnieuw uitgebracht met Camila Cabello en laat in de bijbehorende videoclip een parodie zien op de realityshow Love Island, ook wel ‘La Ville Mon Amour’.

Stromae brak tien jaar geleden door met enorme hits als ‘Alors on danse’, ‘Formidable’ en ‘Papaoutai’. Met zijn unieke muziekstijl tourde hij de hele wereld over en ontving talloze prijzen, waaronder vier Victoires de la Musique, vier NRJ Awards, een MTV Award, en trad als eerste Belg ooit op in een uitverkocht Madison Square Garden in New York.

Wegens de overweldigende vraag naar kaarten voegt Stromae op donderdag 23 november 2023 een vijfde show toe in Ziggo Dome, Amsterdam.

Deel: