Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Dog Eat Dog + Life Of Agony @ Podium Victorie.

Concerttip dinsdag 16 augustus: Dog Eat Dog + Life Of Agony @ Podium Victorie

In de jaren ’90 veroverde Dog Eat Dog de harten van veel festivalgangers. Het geluid van de band, een combinatie van harde gitaren met rap en saxofoon, veroverde in de jaren ‘90 de harten van veel festivalgangers. De Amerikanen scoorden hits met nummers als ‘Who’s The King’, ‘No Fronts’ en ‘Rocky’.

De Amerikaanse metalband Life Of Agony debuteerde in 1993 met het onontkoombaar intense album ‘River Runs Red’, inmiddels een klassieker en in 2017 door het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone zelfs opgenomen in de ‘Top 100 Greatest Metal Albums Of All Time’.

Deel: