Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Flogging Molly @ 013.

Concerttip woensdag 3 augustus: Flogging Molly @ 013

De afgelopen jaren heeft Flogging Molly een stevige basis neergezet in Nederland, zowel qua fanbase als meerdere succesvolle show. Zo speelden ze onder meer op Lowlands en Pinkpop. Flogging Molly is geïnspireerd door The Pogues, maar er zijn in de muziek ook duidelijk overeenkomsten hoorbaar met land- en tijdgenoten Dropkick Murphys. Alle bandleden van Flogging Molly zijn woonachtig in Los Angeles, maar zanger en oprichter Dave King is een geboren Ier en dat laat hij dan ook graag doorschemeren.

Deel: