Sinds het uitbrengen van hun debuutalbum ‘Night Visions’ in 2013 is er een hoop gebeurd met de uiterst succesvolle poprockband Imagine Dragons. De groep die in 2008 in Las Vegas mede werd opgericht door frontman en zanger Dan Reynolds heeft sindsdien wereldwijd furore gemaakt en is niet meer weg te denken uit de internationale hitlijsten.

Die muzikale reis begon stapsgewijs, met het uitbrengen van enkele EP’s en het veelvuldig optreden in hun thuisstad. Maar de kiem voor het grotere succes werd gelegd bij dat album uit 2013. Hiermee lieten ze zien klaar te zijn voor meer dan het lokale bandcircuit. Met nummers als ‘Radioactive’ en ‘On Top Of The World’, beiden afkomstig van ‘Night Visions’, hadden ze hun grote doorbraak te pakken.

Tien jaar later is het tijd om terug te blikken op die periode met een heruitgave van het album, aangevuld met twee nooit eerder uitgebrachte demo’s: ‘Love Of Mine’ en ‘Bubble’. Deze heruitgave verschijnt in verschillende versies, een 2LP, een 2CD en 2 cassette variant. Daarnaast wordt er eveneens kanariegele vinyl variant uitgebracht in een gelimiteerde oplage. De superdeluxe editie van het album bevat nog vele extra’s, waaronder een making of van het album op DVD en een live versie van het album.

Deel: