Eind juli nemen Charly Lownoise & Mental Theo afscheid als duo met een groot concert in de Amsterdamse Ziggo Dome. Dit afscheid krijgt nu met de allerlaatste single ‘Last Goodbye’ een mooie muzikale omlijsting, geheel in vertrouwde Charly en Theo stijl.

Na meer dan 25 jaar komt er dan toch een einde aan het zeer succesvolle en altijd enthousiaste duo Charly Lownoise & Mental Theo. Als afscheidscadeau worden alle fans en liefhebbers nu getrakteerd op de zeer fijne nieuwe en tevens allerlaatste single ‘Last Goodbye’. Op deze single laten de heren nog eens aan iedereen horen wat Charly en Theo zo’n goed duo maakt, het klinkt nieuw maar ook heerlijk vertrouwd. ‘Last Goodbye’ is een zeer fijne trip down memory lane die met name de fans laat terugdenken aan alle succesvolle jaren van dit duo.

De happy hardcore sound is nog steeds zeer populair, mede door de vele 90’s party’s die jaarlijks worden georganiseerd. Charly Lownoise & Mental Theo zijn daar altijd graag geziene gasten en weten met hun show met danseressen en vuurwerk de bezoekers omver te blazen.

Het enthousiasme van deze heren is de kracht wat het duo Charly Lownoise & Mental Theo tot zo’n groot succes maakte, dit kwam tijdens hun gehele carrière altijd goed tot uiting in de vele singles, bijbehorende videoclips en de erg sterke en energieke optredens.

Op zaterdag 30 juli zal met ‘The Final Show’ in de Ziggo Dome het afscheid van Charly Lownoise & Mental Theo plaatsvinden. Alle hits uit de carrière van Charly en Theo zullen voorbij komen en hier zal dus ook de nieuwe single ‘Last Goodbye’ uit de speakers knallen. Dan is de tekst ‘Kiss Your Fuckin Ears Goodbye’, bekend van de t-shirts van Charly Lownoise & Mental Theo, wel heel toepasselijk.

Deel: