The Kid Laroi, alhoewel zijn naam je waarschijnlijk niet zoveel zou zeggen, spreken zijn nummers boekdelen. Een nummer maken met Justin Bieber op zeventien jarige leeftijd, Laroi doet het. De achtienjarige Charlton Kenneth Jeffery Howard heeft in een periode van twee jaar 3 top veertig hits op zijn naam staan. Hij komt oorspronkelijk uit Australië, maar reist tegenwoordig de hele wereld rond met zijn tour, End of the World.

Charlton Howard werd geintroduceerd met muziek maken op veertien jarige leeftijd. Op SoundCloud werd hij ontdekt door Juice WRLD. Laroi groeide snel en zijn eerste nummer ’14 With A Dream’ kwam uit. Zijn debuutalbum ‘F*CK LOVE’ bracht hij vorig jaar uit en ging direct platina. Deze jonge Australiër heeft ondertussen al twee Grammy’s op zijn naam staan. Tegen achten was het al bijna vol in de grote zaal van de Melkweg. Het voorprogramma Glaive had het podium goed in de sfeer gekregen. De volgepakte Melkweg zorgde voor een positieve en gezellige omgeving. Naast dat hij er haast identiek uitziet als Laroi, lijkt hun muziek ook sprekend op elkaar. Het publiek was niet ouder dan 23, wat te verwachten was.

De opening was fenomenaal. Met zijn nummer Let Her Go, ging dr hele zaal heen en weer. Toen Laroi zijn tweede nummer genaamd, ‘Diva’ ging zingen, heeft hij voor twee moshpits gezorgd. Hij hield er rekening mee dat iedereen veilig was en liet duidelijk zien dat hij gaf om zijn fans. Die Laroi zijn “familie” noemde. Hit na hit vloog voorbij. Hij nam na een aantal nummers een moment voor zichzelf. Alle telefoons moesten weg en er volgde een grootse spotlight. Het was een nummer die hij tijdens zijn tour twee keer eerder heeft gezongen en nog niet openbaar is. Hij kondigde een artiest aan, die toevallig ook in Nederland zou zijn. Zijn special guest was Polo G. Polo G heeft afgelopen weekend op Woo Haa gestaan, waardoor hij verbleef in Nederland. Samen hebben zij drie nummers gezongen, waaronder “Not Sober”, wat met volle borst werd meegeschreeuwd.

De speciaal guest verdween na drie nummers en de volgende gast stond alweer klaar. Hij zong een nummer met zijn vriend, die meer op zijn broer lijkt, Glaive. Het leek Laroi vervolgens een goed idee om in het publiek te springen. De tienermeiden stonden te popelen om het bezweette lichaam van Laroi aan te raken. Hij heeft een minuut of twee op het publiek gelegen voordat hij weer terug op het podium kroop. Laroi had het tijdens het begin van zijn show over een jongen, Luke. Niemand had een enkel idee wie Luke was of kon zijn. Tijdens Laroi zijn grootste hit ‘Stay’, kwam er een jongetje het podium op gewandeld. Luke was tijdens Laroi zijn show in Tilburg uitgenodigd om samen ‘Stay’ op het podium te zingen. Laroi heeft Luke meegenomen naar Amsterdam, om dit Tilburgse tafereel voort te zetten.

Het publiek had niet beter gekund. Iedereen genoot optimaal, het is een wonder als iedereen nog zuiver kan praten de dag erna. De interactie die Laroi voerde met zijn publiek, kon niet beter. Hij ging gesprekken aan, ontving cadeaus en het was te zien dat hij oprecht genoot. Tussen zijn nummers door had hij een gesprek met het publiek, hij vertelde over zijn verblijf in Amsterdam en wat hij de afgelopen dagen had meegemaakt. Het was te zien dat Laroi gemaakt is om op te treden. Het is te verwachten dat hij de Melkweg over twee jaar vervangt voor de AFAS LIVE. Laroi is een inspiratie en voorbeeld voor velen. Als je iets voor ogen hebt, moet je ervoor gaan. Laroi is het bewijs hiervan. Het was een show waar je u tegen zegt. The Kid Laroi heeft de Melkweg op zijn kop gezet.

Deel: