Ava Max heeft vandaag haar langverwachte album Diamonds & Dancefloors aangekondigd. De plaat verschijnt 14 oktober. De aankondiging komt vlak na de recente RIAA-platina-certificering van haar debuutalbum Heaven & Hell, dat onder andere de grote hits ‘Sweet but Psycho’, ‘Kings & Queens’ en ‘My Head & My Heart’ bevat. De plaat kreeg ook in Nederland een platina status. ‘Maybe You’re The Problem’ biedt de eerste preview van Ava’s persoonlijke aankomende album.

Ava Max is klaar om haar buitengewone klim naar het toppunt van popsucces naar nog grotere hoogten te brengen met haar eerste nieuwe single van 2022, ‘Maybe You’re The Problem’. Met meer dan 11 miljard wereldwijde streams, een scala aan geweldige samenwerkingen en meerdere RIAA-goud- en platina-certificeringen alleen al in de VS, heeft de Albanees-Amerikaanse artiest van de eerste generatie snel bewezen een echte popsuperster te zijn, geprezen om haar unieke stem, high fashion mentaliteit en onmiskenbaar talent voor filmische, theatrale popcraft.

In 2018 maakte Ava haar explosieve doorbraak met het blockbuster-succes van de RIAA 4x-platina gecertificeerde hit, ‘Sweet but Psycho’. Met meer dan 3,5 miljard wereldwijde streams, veroverde het nummer de wereld. De single stond drie weken in de top 10 van Billboard’s Hot 100 en bereikte de nummer 1 positie in meer dan 20 landen over de hele wereld. ‘Sweet But Psycho’ leverde verder een lange reeks internationale onderscheidingen op.

Deel: