Nu ze is bijgekomen van haar spectaculaire optreden tijdens het Koningsdagfeest in Breda kan SERA weer vooruitkijken naar haar volgende mijlpaal. Die staat al verankerd in de agenda voor volgende week vrijdag, wanneer haar derde single ‘She Kissed Me First’ uitkomt. Haar vele volgers op social media hebben al een voorproefje van het nummer gekregen.

Over wat haar inspireerde tot het schrijven van de tekst voor dit liedje vertelt SERA zelf het volgende: “‘She Kissed Me First’ gaat over twee meiden die verliefd worden en een ex-vriendje die dit weigert te accepteren. Ik wil met deze track vooral duidelijk maken dat je in de liefde niets aan moet trekken van wat de buitenwereld vindt.”

Voor deze single werkte SERA samen met Lil’ Eddie (Rita Ora, Robbie Williams, Jennifer Lopez, Jason DeRulo, Usher). De productie van het nummer werd gedaan door Project Money en de Nederlandse producer, zanger en songwriter Bas van Daalen. Hiermee volgt het nummer ‘Take A Chance’ op en haar debuutsingle ‘Only Us’ uit 2021

Deel: