Chez is terug. De rapper brengt nu ‘Kom eraan’ uit, de nieuwste single van de Amsterdammer. Nadat hij het met ‘Waste my time’ het met een Engelse titel op een Nederlandstalige single leek te proberen, pakte hij door in het Nederlands op ‘Onder ons’, en dat beviel Chez goed. Lekkere flowende hip hop die ook nog eens goed verstaanbaar is. De Amsterdamse tongval van de rapper komt sterker en sterker terug en is trots op zijn afkomst.

Geboren en getogen in Amsterdam, kwam Chez op jonge leeftijd in aanraking met Hip-Hop en viel er voor. Door de straten van Amsterdam vond hij letterlijk zijn weg naar muziek. In het verleden eindigde Chez in de halve finale van Most wanted en in de halve finale van de Grote prijs van Nederland. Sommige van de nummers die hij schreef zijn gebaseerd op gebeurtenissen uit het echte leven, waar veel mensen zich in kunnen herkennen.

Geïnspireerd door het werk van legendes als Pac, Em, Luda, Bonethugz en nog veel meer en gedreven door overleving en positiviteit, kun je de muziek van Chez omschrijven als echte verhalende rap met een ruig randje. 2022 wordt een jaar met veel nieuwe muziek, vanaf april komt de rapper elke maand met minstens één nummer. Nu er na de coronaperiode steeds meer Nederlands product gedraaid lijkt te worden op de radio, zorgt Chez ervoor dat het Nederlandse product steeds makkelijker kan worden gekozen. De muziek van Chez is toegankelijk genoeg voor de mainstream radiostations, en diep genoeg om voor de echte hiphop-fans interessant te blijven.

‘Kom eraan’ is nu uit en het zal volgens ons niet lang duren vooraleer je ook deze single op de radio zal horen.

 

Deel: