Omdat Miley Cyrus haar fans de afgelopen twee jaar maar weinig kon trakteren op live-optredens, vroeg ze hen welke songs ze graag zouden willen zien doen bij toekomstige shows. De setlist die daardoor ontstond, besloot ze samen te voegen op een album dat deze week is uitgekomen: ‘ATTENTION: MILEY LIVE’.

Op ‘ATTENTION: MILEY LIVE’ staan allerlei fan favorites: van covers en een aantal van Mileys oudste nummers, tot recente tracks en de originele, niet eerder uitgebrachte singles ‘You’ en ‘Attention’. Op Instagram bedankt Miley haar fans voor hun bijdrage aan de samenstelling van ‘ATTENTION: MILEY LIVE’ en hun liefde en toewijding in haar zestienjarige carrière.

De zangeres draagt het album op aan iedereen die de afgelopen tijd haar shows heeft bijgewoond en degenen die er niet bij konden zijn: “This album is for you!” Tegelijk met het album, bracht Miley ook ‘You’ uit als single.

Deel: