Primus komt naar Antwerpen met een ode aan de mannen van Rush. Met hun ‘A Tribute to Kings’-Tour brengt Primus een ode aan de prog-rocklegendes. Tijdens deze tournee speelt Primus het klassieke album ‘A Farewell to Kings’ uit 1977 van het Bay Area-trio in zijn geheel, naast ook hun eigen muziek. De ‘Tribute to Kings’-Tour zal een respectvol en liefdevol eerbetoon zijn aan drie spectaculaire muzikanten, songwriters, legendes en vrienden.

De muziek van de legendarische Amerikaanse band Primus is moeilijk te definiëren. De band houd zich niet aan genres of hokjes. Volgens frontman Les Claypool komt psychedelische polka het meeste in de buurt bij wat ze doen. Een optreden van Primus is altijd een bijzondere beleving. Live staat de band bekend om hun oprecht unieke podiumpresentatie en interpretaties van hun eigen muziek en die van andere.

Naast werk van Rush put Primus uiteraard ook uit zijn rijke eigen oeuvre, waaronder cultklassiekers als ‘Too Many Puppies’, ‘Jerry Was A Race Car Driver’ en ‘Wynona’s Big Brown Beaver’. Op vrijdag 23 september speelt de Amerikaanse band een show in De Roma in Antwerpen.

Deel: