Op zaterdag 26 november komt Beth Hart naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De show is onderdeel van haar Thankful Tour. Op 25 februari verschijnt ook het nieuwste album van Beth Hart genaamd A Tribute To Led Zeppelin. Op het 9-nummers tellende album brengt de Grammy-genomineerde zangeres een ode aan Led Zeppelin. Als eerste verscheen al de single Good Times Bad Times. Beth is al jaren liefhebber van de band en sinds ze Whole Lotta Love in 2004 in Paradiso coverde is de track een vaste waarde in haar setlists de afgelopen jaren.

Beth Hart wordt erkend als een van de meeste getalenteerde stemmen van haar generatie. Ze heeft wereldwijd uitverkochte tours gedaan, waaronder optredens op historische locaties zoals The Ryman Auditorium in Nashville, The Royal Albert Hall in Londen maar ook de Ziggo Dome in Amsterdam. Ze stond zes keer bovenaan de Billboard Blues-hitlijsten, behaalde dubbel platina met meerdere albums en had een reeks top 10-albums in heel Europa.

Deel: