Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 25 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door de lockdown. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Michael Jackson.

Michael Jackson, The King of Pop gaf op 1 oktober 1992 in het kader van zijn Dangerous Tour een optreden in het nationale stadion te Boekarest, dit voor 90.000 bezoekers. Op jonge leeftijd behaalde hij met The Jackson 5 wereldfaam om vervolgens als teenager de wereld verder te veroveren met albums als ‘Off The Wall’, ‘Thriller’ en ‘Bad’. Begin 2009 kondigde de zanger aan dat hij een aantal concerten zou gaan geven in de Londense O2 Arena, echter zijn deze concerten nooit gehouden, dit door het overlijden van de zanger op 25 juni 2009.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Michael Jackson live @ Bucharest, Romania (1992).

Deel: