Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 25 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door de lockdown. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van The Police.

Rockpalast is een begrip in de muziekwereld. Vele grote namen traden op tijdens dit Duits muziekprogramma waaronder Electric Light Orchestra, Cheap Trick, Golden Earring, Joe Jackson, Level 42, Bob Marley & the Wailers, gewoon teveel om op te noemen. Ook de Engelse rockband The Police, bestaande uit Sting (leadzanger, bas), Andy Summers (gitaar) en Stewart Copeland (drums) trad op tijdens Rockpalast, zij brachten hits als ‘So Lonely’, ‘Roxanne’, ‘Can’t Stand Loosing You’ en ‘Message In A Bottle’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: The Police live @ Rockpalast (1980).

Deel: