Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 14 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door verzwaring van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Moby.

Moby geldt als een van de absolute grondleggers van de hedendaagse techno en electro en scoorde de afgelopen decennia wereldhits met songs als ‘Porcelain’, ‘Natural Blues’ en ‘Flower’. Moby trad op tijdens de derde dag van het in 2009 gehouden Exit Festival te Novi Sad, Servië. Tijdens de show die wij jullie vandaag aanbieden bracht Moby een aantal hits ten gehore waaronder ‘Go’ en ‘Porcelain’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Moby live @ Exit Festival, Novi Sad, Serbia (2009).

Deel: