Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 14 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door verzwaring van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Rod Stewart.

Op 14 en 15 november 2012 vond in Basel te Zwitserland het AVO Session Festival plaats. Rod trad op beide avonden op, hij trakteerde zijn fans met hits als ‘Tonight’s the Night’, ‘Some Guys Have All the Luck’, ‘Downtown Train’, ‘Have I Told You Lately’, ‘I Don’t Want To Talk About It’, ‘Maggie May’, ‘Baby Jane’, ‘Da Ya Think I’m Sexy’ en natuurlijk een van zijn grootste hits ‘Sailing’.

Kijk, luister en geniet van Full Concert: Rod Stewart live @ Basel, Switzerland (2012).

Deel: