Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn tot en met 14 januari 2022 niet meer mogelijk, dit door verzwaring van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers toch te laten genieten van live muziek delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van St. Vincent.

Vroeger maakte Annie Clark muziek bij The Polyphonic Spree en Sufjan Stevens, maar het meest bekend is ze met haar eigen muziek onder de naam St. Vincent. St. Vincent maakt orkestrale liedjes met een mengeling van stijlen als pop, rock, folk, blues en jazz. Daarbij is ze gezegend met een prachtige, sensuele stem. Die doet nog het meest denken aan Feist, Joni Mitchell, Rufus Wainwright maar ook aan haar oude bandleider Sufjan Stevens.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: St. Vincent live @ the Fillmore, Detroit (2021).

Deel: