Een cadeautje krijgen is leuk, maar cadeautjes geven is misschien nog leuker. Iemand verrassen met een origineel cadeau voor zijn of haar verjaardag, je vader op vader op vaderdag of een cadeautje voor je geliefde op Valentijnsdag, er zijn veel gelegenheden waarop je moet nadenken over een leuk cadeau. Altijd komt de vraag terug, waar kun je iemand blij mee maken? Vaak kun je wat inspiratie goed gebruiken. We helpen je ermee op weg en zetten de meest originele cadeaus voor je op een rijtje.

Mobiele fotoprinter

Vaak maak je veel foto’s met je smartphone, maar nog niet eens de helft print je uit. Zonde eigenlijk. Ze blijven jarenlang op je telefoon staan, of ergens opgeslagen op je computer of in de cloud, maar eigenlijk zijn ze bedoeld om te bekijken. Met een mobiele fotoprinter kun je makkelijk je foto’s printen in mini-formaat (5 x 7,6 cm) direct vanaf je smartphone. De foto’s hebben een kleeflaag zodat je ze makkelijk in een fotoalbum of op een andere plek kunt plakken.

Tile Pro

Raak jij vaak dingen kwijt? Je sleutels, portemonnee of andere voorwerpen die je dagelijks gebruikt? Met een tile pro is dat verleden tijd. Met dit handige apparaat en een speciale app kun je je verloren sleutels makkelijk traceren. Ben je je telefoon kwijt? Dan kun je automatisch de ringtoon laten afgaan door op de tile pro te drukken.

Een concertkaartje

Een concertkaartje is een erg leuk cadeautje om te geven. In plaats van iets tastbaars, geef je de ontvanger een onvergetelijke herinnering. Weet je niet precies naar welk concert degene wil gaan die je een cadeau wil geven? Dan kun je ook een Ticketmaster cadeaukaart kopen. Degene die je een cadeau geeft kan zelf een evenement kiezen waar hij of zij naar toe wil gaan.

Koptelefoon met Bluetooth

Zoek je een cadeau voor iemand die van muziek luisteren houdt? Kies dan voor een draadloze koptelefoon. Iedereen die ervan houdt om ongestoord naar muziek luisteren in de bus, de trein of tijdens het werk zal blij zijn met dit cadeau. De meeste draadloze koptelefoons hebben een batterijduur van wel 30 uur. Natuurlijk is een draadloze koptelefoon makkelijk aan een apparaat zoals een smartphone, tablet of laptop te koppelen via Bluetooth.

Biertap

Dit is een erg leuk cadeau voor mannen. Een eigen biertap! Erg leuk om op verjaardagen en feestjes zelf biertjes te tappen. Bier van de tap smaakt veel lekkerder dan uit een flesje of blikje. Een biertap voor thuis heeft een compact formaat waardoor deze makkelijk in de koelkast past. Super handig nu alle kroegen dicht zijn door de corona pandemie.

Bierbrouw Pakket

We blijven nog even bij het bier met dit super leuke cadeau idee voor een man. Wat dacht je van een bierbrouw pakket. Hiermee kun je je eigen bier brouwen en iets leren over hoe bier brouwen in zijn werk gaat. Alle ingrediënten worden meegeleverd en via het stappenplan in de handleiding kan het bier brouwen niet mislukken. Het proces is vrij eenvoudig. Je vult een biervat met een mengsel van hop, gist en water en je laat het een weekje staan. Daarna kun je genieten van je zelfgebrouwen bier!

Fitness dobbelsteen

Met dit cadeau kun je veel geld besparen op een sportschoolabonnement. Super leuk om samen met een vriend of vriendin te doen. De oefeningen die erop staan kun je overal en zonder sportattributen doen. Met deze dobbelstenen is geen enkele workout hetzelfde en train je al je spieren. De kleur van de dobbelstenen geeft de moeilijkheidsgraad aan.

Mini projector

Met een beamer kun je van je woonkamer of slaapkamer een thuisbioscoop maken. Deze mini projector projecteert levensgroot het beeld van je smartphone of laptop op de muur. Je zou zelfs een filmavond in de openlucht kunnen organiseren omdat de beamer op maximaal 5 meter kan projecteren. Het streamen verloopt draadloos via een WiFi verbinding. De meeste projectors hebben ook speakers en een audio-uitgang voor externe speakers. Ook het beeld van een game console kan worden geprojecteerd. Dat maakt een mini projector ook een gaaf cadeau voor de echte gamers onder ons.

Een luchtballonvaart

Een vaart in een luchtballon is het cadeau bij uitstek voor een avontuurlijke ontvanger. Een belevenis die hij of zij nooit meer zal vergeten. Hoog door de lucht zweven in een mandje met een gigantische luchtballon erboven is een erg bijzondere ervaring. Van bovenaf zie je de wereld op een andere manier. Het leuke van een ballonvaart is dat je weet waar je opstijgt, maar waar je vervolgens terecht komt en zult landen hangt af van de wind en is dus onbekend. Dat maakt een luchtballonvaart extra avontuurlijk.

Deel: