Mensen wereldwijd kennen de iconische band die vaak wordt herkend aan hun geschminkte gezichten maar al te goed. Met ongekend success en talloze hits door de jaren ’80 en ’90 heen, zijn  nummers als ‘Rock and Roll all Nite’ niemand ontgaan. Play ’n Go heeft onlangs het gloednieuw KISS Reels of Rock gokkast spel toegevoegd. Perfect voor de rock liefhebber en de KISS fan. Houd je van online gokken en behoort de Amerikaanse rock band KISS tot een van je meest beluisterde  artiesten? Dan is deze nieuwste gokkast je op het lijf geschreven.

Het begin van KISS

De band is in de vroege jaren ‘70 opgericht door Gene Simmons en Paul Stanley, nadat hun eerdere band Wicked Lester niet voldoende success kreeg. Ze wilden met de nieuwe band de focus leggen op harde rock muziek. Al snel werd de drummer Peter Criss en de gitarist Ace Frehley aan de band toegevoegd. De band begon zich te onderscheiden van de mainstream rock groepen door alternatieve kleding en make-up te dragen. Ook werd de naam van de band en het bijbehorende ‘KISS’ logo vastgesteld. Hoewel de eerste albums, waaronder ‘Hotter than hell’, niet veel succes hadden, waren de shows een grote trekpleister voor rock fans in Amerika. Dit kwam voornamelijk door de geweldige optredens waarbij vaak gebruik werd gemaakt van vuurwerk, rook en geweldige make-up.

De doorbraak van KISS

De verkoop van hun platen bleven de eerste jaren in grote mate achter in vergelijking tot hun concert kaarten verkoop. Ook op de radio was KISS muziek in de vroege 70-er jaren ver te zoeken. Pas in 1979 kwam de grote doorbraak van de Amerikaanse band met het nummer ‘I Was Made For Loving You’. Het nummer werd een enorm success en heeft de band wereldbekend gemaakt. Niet alleen de muziek werd positief ontvangen, ook de look van de band met hun geschminkte gezichten en bijzondere outfits waren een hit. In de tientallen jaren die daarop volgden werd het success en de roem van KISS alleen maar groter terwijl ze hit na hit schreven.

Gokken met KISS

Gezien de wereldwijde bekendheid van de rockband is het niet gek dat de gokindustrie hierop inspeelt met een gloednieuwe gokkast. KISS Reels of Rock is een gokkast die veel rock fans en gok fans aan zal spreken. Het gehele design van het spel is in het thema van de KISS. Terwijl op de achtergrond een uitverkocht KISS concert te zien is, en de muziek van KISS uit je speakers klinkt, wordt de gokkast getoond. De rollen bevatten symbolen die met de wereldberoemde band te maken hebben, zoals de bandleden Paul Stanley, Gene Simmons, Ace Frehley en Peter Criss. Ook verschillende steden en kaartsymbolen komen in het spel voor.

Hoe werkt het KISS Reels of Rock spel?

Het spel is (ook voor beginnende gokkers) makkelijk onder de knie te krijgen. Wanneer de rollen zijn verschenen is de eerste stap het plaatsen van een inzet. Vervolgens draai je de rollen door op de ‘spin’ knop te drukken. Elke keer dat de rollen draaien maak je kans op winsten. Wanneer de rollen aaneengesloten combinaties vormen van 3 of meer dezelfde symbolen maak je winst.

Het KISS Reels of Rock spel zal ongetwijfeld een enorme favoriet worden onder de rock liefhebbers. Naast geweldige winst kansen kun je genieten van de grootste KISS hits, alsook de geweldige visuals die je de indruk geven bij een KISS concert te zijn. Een kenmerk van het spel waar KISS fans zeker gesteld op zullen zijn.

Deel: