Nadat ze al jaren de hitlijsten bestormt bracht Delany deze week haar debuut-EP ‘Hulp Van Boven’ uit. De zangeres is met hits als ‘Ik Voel Je’ en ‘Fake Love’ met Frenna goed op weg om een de meest allround popsterren van Nederland te worden.

Delany zingt, produceert, danst en schrijft haar eigen nummers. Ook durft ze zich kwetsbaar op te stellen en vertelt ze haar fans openlijk over haar struggles, wat ervoor zorgt dat ze door de jaren heen een bijzondere fanbase heeft opgebouwd. De EP kenmerkt zich door een diverse mix van r&b, afrobeats en pop en een variatie aan inhoudelijke tracks met een duidelijke boodschap en feelgood songs. Hulp Van Boven wordt uitgebracht onder het label 777 van Frenna.

“’Hulp Van Boven’ is voor mij een hele persoonlijke transitie geweest van jonge Delany naar volwassen Delany, en ik denk dat je dat ook goed terug kan horen in deze EP, ik ben super blij dat ik dit project eindelijk met de rest van de wereld kan delen!”
– Delany

Over Delany

Delany, die studeerde aan de Nederlands pop academie, werd bekend door haar deelname aan televisieprogramma´s als The Next Boy/Girlband en House of Talent. In mei 2019 heeft Delany een contract getekend op het label 777, de platenmaatschappij van Frenna. Haar singlerelease ‘Fake Love’ in samenwerking met Frenna wist de gouden status te behalen en haar solo single ‘Ik Voel Je’ passeerde de 7 miljoen streams in rap tempo. Recent was Delany te zien in het NPO-programma First Dates Vips en staat haar portret, samen met de ´10 Beloftes van 2021´ afgebeeld op Eredivisie voetbal.

Deel: