Alicia Keys heeft deze week haar nieuwe album ‘KEYS’ uitgebracht, de opvolger van ‘ALICIA’ uit 2020. De songs op het album zijn opgesplitst in twee thema’s: Originals en Unlocked. Alicia legt uit: “There’s two sides to every story, and there’s two sides to every song on ‘KEYS’, so you get the vibe with two sides of me.”

Met de Originals, songs waarmee de wereld Alicia heeft leren kennen, gaat Alicia terug naar haar eerste liefde: keys (toetsen). De Unlocked-songs zijn een andere, rijkere ervaring van haar muziek, originals die Alicia samen met producer Mike Will in een nieuw jasje heeft gestoken. “It’s what you thought you knew, into what you never knew you wanted.”

Beide kanten van ‘KEYS’ bevatten tien tracks, waaronder ‘LALA’ (Unlocked) en ‘Thief’. Van Alicia’s in oktober verschenen single ‘Best Of Me’ staat op ‘KEYS’ zowel een Original als Unlocked-versie. Alicia deelde vandaag ook een aantal visualizers bij ‘Come For Me’ (Unlocked) en ‘Old Memories’ als Original en Unlocked.

Deel: