We jagen en draven door het leven en zien soms door de drukte over het hoofd waar het werkelijk om draait. Daarom is het soms goed om daar bewust bij stil te staan. Dat is wat Tim Dawn doet op zijn nieuwe single ‘Christmas Time (Make It Up To You)’. “In het liedje zeg ik eigenlijk: sorry dat ik weer zo laat thuis kom, met kerst maak ik het goed en gaan we samen de écht belangrijke dingen in het leven vieren,” vertelt Tim.

Het nummer, dat op 29 november uitkomt, is een herbewerking van een bestaand liedje op zijn album ‘Everyday Magic’. Het liedje ‘Another Time’, waaraan hij schreef met Blanks (Simon de Wit) en Wouter Vingerhoed, werd samen met hen omgevormd tot een kerstliedje. In de originele versie van het nummer belooft hij ook iets goed te maken, alleen is daarin niet specifiek vermeld wanneer.

Voor Tim gaat de drukke tijd voorlopig nog even niet liggen, want hij is deze weken dagelijks te zien in het TV-programma M, waar hij als huisband de uitzending van muziek mag voorzien. Daarna mag hij zich onderdompelen in de feestdagen en zijn aandacht verleggen naar wat er écht belangrijk is in het leven. De liefde!

Deel: