Deze week is RANI’s debuutalbum ‘396’ uitgekomen. Het album is de kroon op het drieluik EP’s dat RANI het afgelopen jaar uitbracht: ‘EP3’, ‘EP9’ en ‘EP6’. Het album van de Nederlandse zangeres, die meerdere internationale hits scoorde en goed is voor meer dan 700 miljoen streams, is vernoemd naar de belangrijkste getallen in haar leven.

RANI: “9 is mijn favoriete getal, omdat ik op 9 november geboren ben. Ooit heb ik mijn naam-, persoonlijkheids- en geboortegetal berekend en daar kwamen 3, 9 en 6 uit. Op de drie EP’s staan telkens drie songs met een eigen genre en zo kwamen we op 3, 6 en 9. Toen wist ik zeker dat het voorbestemd was om mijn debuutalbum ‘396’ te noemen.”

RANI bezingt op het album de lessen die ze leerde van de liefde, van een gebroken hart tot het vinden van ware liefde. Op ‘396’ staan ook drie tracks die niet eerder via de EP’s zijn uitgebracht: ‘Intentions’, ‘Show Me I’m Wrong’ en haar nieuwe single ‘Exhibition Closed’.

Deel: