Na een uitverkochte show in Grenswerk en een super succesvol optreden op Zomerparkfeest zakt de Nijmeegse rockband Navarone opnieuw af naar Venlo. De band beleefde in 2019 een super succesvol jaar met een tweede plek bij The Voice Of Holland, twee uitverkochte clubtours en supports voor Bon Jovi en Anouk, en is nu helemaal klaar om de draad weer op te pakken en te bewijzen dat ze een van de beste rockbands van het land zijn.

De afgelopen tijd hebben ze vooral in de studio gezeten en daar zijn alvast een paar hele goede singles opgenomen met de producer van onder andere Krezip, Maan, Waylon, Miss Montreal. Donderdag 18 november komt Navarona naar Grenswerk in Venlo. De support tijdens deze show komt van RAMKOT. Ramkot maakt ramrock voor fans van Queens of the Stone Age, The Raconteurs, Millionaire, Soulwax, De Staat en STAKE.

Deel: