Het Zweedse supertrio Swedish House Mafia komt naar Ziggo Dome in Amsterdam. Het optreden is onderdeel van de Paradise Again World Tour 2022.

Vandaag kondigt Swedish House Mafia een samenwerking aan met de iconische superster The Weeknd. De nieuwe single “Moth To A Flame” is vanaf vandaag te beluisteren en is tevens het eerste nieuwe muziek van de band sinds de aankondiging van hun reünie afgelopen juli dat gepaard ging met de release van”It Gets Better” en “Lifetime (feat. Ty Dolla $ign & 070 Shake)”. De drie tracks vormen een aanloop naar het nieuwe studioalbum “Paradise Again” dat begin volgend jaar zal verschijnen en waarvoor er nu een pre-order verkrijgbaar is voor een Special Tour Edition-cd met exclusieve toegang tot pre-sale tourtickets.

Tegelijkertijd met de nieuwe single heeft Swedish House Mafia een internationale tournee aangekondigd voor 2022, geproduceerd door Live Nation. Op 31 oktober 2022 zullen zij in de Ziggo Dome staan. Met de Paradise Again World tour keert de act, dat bekend staat om hun bombastische liveoptredens, voor het eerst sinds 10 jaar weer terug in stadions en concertzalen. In 2012 verkocht hun “One Last Tour”, waarbij de band maar liefst driemaal de Amsterdamse Ziggo Dome aandeed, meer dan 1.000.000 tickets. De aankomende tournee volgt het zojuist aangekondigde optreden van het trio op Coachella 2022 en omvat arena’s in de Verenigde Staten en Europa – volledige data via swedishhousemafia.com.

De band is zojuist ook genomineerd voor prijzen in zowel de categorieën Best Electronic als Best Nordic Act voor de MTV EMA’s van dit jaar, die op zondag 14 november in Boedapest worden gehouden.

Deel: