Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van The Police.

Rockpalast is een begrip in de muziekwereld. Vele grote namen traden op tijdens dit Duits muziekprogramma waaronder Electric Light Orchestra, Cheap Trick, Golden Earring, Joe Jackson, Level 42, Bob Marley & the Wailers, gewoon teveel om op te noemen. Ook de Engelse rockband The Police, bestaande uit Sting (leadzanger, bas), Andy Summers (gitaar) en Stewart Copeland (drums) trad op tijdens Rockpalast, zij brachten hits als ‘So Lonely’, ‘Roxanne’, ‘Can’t Stand Loosing You’ en ‘Message In A Bottle’.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: The Police live @ Rockpalast (1980).

Deel: