Deze week brachten Suzan & Freek hun nieuwe single ‘Dromen In Kleur’ uit en ook is de video verschenen. ‘Dromen In Kleur’ is de titeltrack van hun tweede album, dat verschijnt op 29 oktober. De single is de opvolger van ‘Onderweg Naar Later’, waarvoor het duo vorige maand een gouden plaat in ontvangst mocht nemen.

Naast ‘Dromen In Kleur’ en ‘Onderweg Naar Later’ staan op het album ook de eerder uitgebrachte singles ‘Weg Van Jou’, ‘De Overkant’ en ‘Goud’. Over de titel van de single en het album zeggen Suzan & Freek: “Als je het kunt dromen, kun je het ook doen. Een tegeltjeswijsheid van jewelste, maar wel één die klopt, als je het ons vraagt. Alles begint namelijk met die ene droom. Het was onze droom om muziek te maken en op te treden voor zalen gevuld met mensen die onze liedjes meezingen.”

Deel: