Vandaag brengt popicoon Kylie Minogue haar gloednieuwe single ‘A Second to Midnight’ uit, mede geschreven en opgenomen met het briljante Years & Years. Het is de eerste single die wordt uitgebracht van het aanstaande album ‘DISCO: Guest List Edition’, dat ook nieuwe nummers bevat die zijn opgenomen met discolegende Gloria Gaynor en de Britse popsensatie Jessie Ware, plus de samenwerking van vorig jaar met Dua Lipa, evenals een ongelooflijke reeks remixes van nummers van de originele albumrelease.

Deze nieuwe versie van het album volgt op de stormachtige 2020-release van ‘DISCO’, Kylie’s achtste UK No.1-album, waarmee ze opnieuw geschiedenis schreef als de eerste vrouwelijke artiest met een UK No.1-album in vijf opeenvolgende decennia. Met deze gloednieuwe editie brengt Kylie nieuwe tracks ‘A Second to Midnight’ (met Years & Years), ‘Can’t Stop Writing Songs About You’ (met Gloria Gaynor) en ‘Kiss of Life’ (met Jessie Ware) uit. Deze nieuwe nummers zullen te horen zijn naast niet eerder uitgebrachte remixen plus gevestigde favorieten, waaronder ‘Real Groove (Studio 2054 Remix)’ met Dua Lipa. Kylie’s nieuwe single bekroont ook een fantastische zomer; na een eerdere samenwerking met Kylie op de remix van hitsingle ‘Starstruck’ en een adembenemende uitvoering van de Pet Shop Boys-klassieker ‘It’s A Sin’ naast Elton John bij de BRIT Awards.

Het nieuwe album ‘DISCO: Guest List Edition’ zal beschikbaar zijn in meerdere formaten, waaronder op cd en vinyl. Fans kunnen de ‘Infinite Disco’-livestreamprestaties van vorig jaar voor het eerst opnieuw beleven, met de ‘DISCO: Guest List Edition (Deluxe Limited)’; een 3CD, 1 DVD, 1 Blu-ray-set. Het bevat een dvd en Blu-ray van de ‘Infinite Disco’-uitvoering met de geliefde hits ‘In Your Eyes’, ‘Light Years’, ‘Slow’ (een mash-up van Donna Summer’s iconische ‘Love To Love You Baby’) en ‘Say Something’, uitgevoerd met het House Gospel Choir. Deze versie bevat ook de 16 ‘DISCO (Deluxe)’-tracks, de nieuwe samenwerkingstracks, plus remixen.

Verdere versies omvatten een 2-disc digitale cd met het originele ‘DISCO (Deluxe)’ album met 16 nummers en een bonusdisc met de nieuwe samenwerkingen plus remixes. Een triple gatefold vinyl van het originele 16-track ‘DISCO (Deluxe)’ album, plus de nieuwe samenwerkingen en remixes zullen ook beschikbaar zijn. ‘DISCO: Guest List Edition’ zal ook beschikbaar zijn om te streamen op alle bekende digitale streamingplatforms.

Deel: