Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn hopelijk binnenkort weer mogelijk, dit door versoepeling van de maatregelen. Om de muziekliefhebbers alvast in de stemming te brengen delen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer een concertregistratie van Evanescence.

In 2003 brak Evanescence door met hun debuutalbum ‘Fallen’ waarop Gothic-Metal en Nu-Metal op een meesterlijke wijze met elkaar werd gecombineerd. In dat jaar scoorde de band ook hun eerste en grootste hits met ‘Bring Me to Life’ en ‘My Immortal’. In de loop der jaren volgden succesvolle albums elkaar op, won de band twee GRAMMY Awards en toeren ze al jaren de hele wereld over.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Evanescence live @ the Paramount, Huntington, New York (2016).

Deel: