Zangeres Lévi brengt vandaar haar nieuwe single ‘Nieuw Begin’ uit. Het is de eerste Nederlandstalige solo-single voor de zangeres uit Den Haag. ‘Nieuw Begin’ is een voorproefje van een reeks singles die volgen voor het album ‘Mijn Tijd Komt Nog Wel’ die later dit jaar verschijnt. Lévi (26) bracht eerder EP ‘As I Am’ uit, werkte samen met artiest DO en had een radiohit met Jennie Lena, Numidia en Lisa Loïs met het nummer ‘Als De Lucht Weer Blauw Kleurt’. Ze schijft al haar nummers zelf of werkt samen met Sander de Bie, de vaste pianist en songwriter van Snelle.

Voor Lévi staat ‘Nieuw Begin’ voor een nieuw perspectief van naar het leven kijken. “We zijn zo bezig met anderen. Wat vinden ze? Wat vinden ze van mij? Het maakt bijna niet eens meer uit of je jezelf leuk vindt of niet, het lijkt er eigelijk meer om te gaan wat een ander van je denkt. Zo’n onzin als je erover nadenkt’. In het liedje verder ik mijn eigen ervaring daarin en hoe ik het om probeer te denken. Hoe ik wat aardiger voor mezelf kan zijn.”

Na de single ‘Nieuw Begin’ wil Lévi meerdere nummers uitbrengen voor haar debuutalbum verschijnt. De zangeres zegt daarover: “Als ik alles terugluister dan hoor ik eigelijk een handboek voor hoe je liever voor jezelf kan zijn en dat je jezelf niet helemaal gek hoeft te maken. Op het album hoor je letterlijk hoe ik van een meisje in een vrouw ben veranderd. Het gaat over rust vinden, jezelf op alle vlakken op de kaart zetten en blijven geloven in je eigen kracht. Het is een ontdekkingsreis van hoe ik om ga met het leven als jonge vrouw in een best gestreste samenleving. ‘Nieuw Begin’ is een kijkje in mijn leven, hoe ik over dingen denk en hoe ik me wil opstellen tegenover anderen.”

Deel: