Loslaten hoort bij het leven, al is het niet een van de makkelijkste emoties om toe te laten. Toch is het soms noodzakelijk om afscheid te nemen. Daarover zingt zangeres Rikki Borgelt van RONDÉ in ‘Hard To Say Goodbye’. Deze nieuwe single van de band, waaraan ze samenwerkten met Yoshi Breen (Sunday Sun), is woensdag uitgekomen.

“Hard to say goodbye gaat over de struggle van het afscheid nemen. In deze track zeg ik gedag tegen een connectie, omdat ik diep van binnen weet dat het de beste keuze is voor mij. Dat gezegd hebbende is dit niet altijd even makkelijk. Wanneer je een diepe connectie voelt is het lastig om deze los te laten,” aldus Borgelt over de tekst van het nummer.

De afgelopen periode heeft voor de band veel verandering betekent. Na het vertrek van bandlid Adriaan kwamen ze op een punt waarop er een knoop moest worden doorgehakt. Valt de band nu uit elkaar? Of verder als viertal? De overgebleven bandleden groeiden nog sterker naar elkaar toe en vonden een gevoel van urgentie terug. Dat resulteerde in nieuwe muziek, waarbij het organische, warme bandgevoel weer is teruggekeerd. Dat is ook te horen in de eerder verschenen singles ‘In The Feels’ en ‘Real Feelings’

Dit najaar is RONDÉ ook weer te zien op de grotere poppodia in het land. Tourdata hiervoor vind je op hun website.

Deel: