‘Louie Bag’ is de nieuwe single van Abby Smith AKA Yebba. De zangeres haalt op het nummer uit naar de mensen die haar onder druk wilde laten tekenen bij hun label, net na de dood van haar moeder. “It’s for any label that tried to sign me, for all those men talking to me like that—anything that’s going to try to disengage me from my vision and my dream that I’ve had since I was a little girl”, aldus de zangeres.

Yebba werd vijf jaar geleden een van de meest gewilde zangeressen van het moment na haar SoFar Sounds-show in New York. Een optreden bij Saturday Night Live als achtergrondzangeres van Chance The Rapper versterkte dat alleen maar nog meer. Yebba’s debuutsingle ‘Evergreen’ verscheen in 2018, daarnaast werkte ze samen met artiesten als Ed Sheeran, Sam Smith, Rudimental en Mark Ronson. In 2019 won Yebba een Grammy voor haar versie van het nummer ‘How Deep Is Your Love’.

Deel: