Self Esteem heeft de details aan van haar aankomende tweede album ‘Prioritise Pleasure’ aangekondigd. In aanvulling daarop deelt de experimentele popzangeres de titeltrack en bijbehorende, zelf geregisseerde videoclip.

‘Prioritise Pleasure’ verschijnt op vrijdag 22 oktober en bevat ook de recente single ‘I Do This All The Time’, die de playlists van o.a. BBC Radio 1 en 6 Music haalde en het onderwerp was van een veelbesproken optreden op Later… with Jools Holland. ‘Prioritise Please’ is de opvolger van Self Esteem’s debuutalbum ‘Compliments Please’ uit 2019. Self Esteem is het soloproject van Rebecca Lucy Taylor die vooral bekend is van de Britse band Slow Club.

De zelf geregisseerde video is een eerbetoon aan Madonna haar Blond Ambition tour in 1990 en ook een resultaat van hoe hard werken loont.

Deel: