The Partysquad heeft samen met Whiteboy de nieuwe single ‘Freaky Dingen’ met featurings van Latifah, Saaff & Caza uitgebracht. Het is de eerste track die de nieuwste signing van Warner Music Benelux onder het label uitbrengt. The Partysquad is al jaren een begrip in de Nederlandse en internationale muziekscene en samen wordt er gewerkt aan een nieuw hoofdstuk waarin er op de succesformule wordt voortgeborduurd.

In dit volgende hoofdstuk wordt er veel nieuwe Nederlandse muziek uitgebracht waar de iconische leeuw een nog grotere rol in zal gaan spelen. Verwacht een mix van tracks zoals alleen The Partysquad ze kan brengen. Zodra het weer kan, zullen ‘De Bazen van de Club’ in de clubs en op de festivals weer kunnen doen waar The Squad ooit voor is opgericht!

Over The Partysquad

The Partysquad bouwt al 23 jaar lang feesten voor een breed publiek op podia in binnen en buitenland. Ze scoorden hits met onder andere ‘Wat Wil Je Doen’, ‘Rampeneren’ en ‘Ik Ga Hard’. Daarnaast werkten ze samen met grote internationale artiesten als Major Lazer, M.I.A. en Afrojack, waren een van de eerste DJ’s met een radioshow op FunX en SLAM! en stonden ze op grote festivals als Tomorrowland, Glastonbury en Ultra.

Deel: